Kayseri'den kısa kısa haberler - 1

TAKİP ET

Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı Kayseri Sanayi Odası'nda (KAYSO) yapıldı. Sarraflar Derneğinde görev dağılımı yapıldı.

Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı Kayseri Sanayi Odası'nda (KAYSO) yapıldı.

KAYSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Mimarsinan OSB Müteşebbis Heyeti Başkanı Mehmet Büyüksimitci başkanlığındaki toplantıya, Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Çarşıbaşı, Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Mimarsinan OSB Müteşebbis Heyet Üyeleri katıldı.

Toplantıda 2022 bütçesi ve 2023 yılında yapılacak yatırımlar görüşülerek karara bağlandı.

Büyüksimitci, Mimarsinan OSB'nin Türkiye'ye örnek teşkil eden bir bölge olduğunu belirtti.

Bölgede 12 yeni parsel üretildiğini açıklayan Büyüksimitci, yeni parsellerin kura yöntemi ile tahsis edileceğini, bakanlıkla görüşmelerin tamamlanmasının ardından kamuoyuna duyuru yapılacağını kaydetti.

Çarşıbaşı ise bölgede 331 firmanın üretim yaptığını ve 9 bin 372 kişiye istihdam sağlandığını vurguladı.

Sarraflar Derneğinde görev dağılımı yapıldı

Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yeni yönetimi görev dağılımını yapıldı.

Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Cemal Demircioğlu, birlik ve beraberliği güçlendirmek için gayret göstereceklerini belirtti.

Cemal Demircioğlu başkanlığında toplanan Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu'nda Murat Gencer, Osman Bezircioğlu ve Mustafa Savranlar, başkan yardımcısı, Derviş Bacak genel sekreter, Lütfi Çevik, Murat Evyakan, Fatih Gülsoy, İbrahim Çiçek ve Zikrullah Taflı yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı.

Kayseri Sanayi Odası kayseri Mimarsinan OSB Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği