Kayseri'den kısa haber (7 Şubat 2024)

TAKİP ET

Kayseri'den kısa haber: Büyükşehirden kanalizasyon hattına 200 milyonluk yatırım.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğünce 2023 yılında kanalizasyon hattı için 200 milyon 322 bin lira değerinde yatırım gerçekleştirildiğini bildirdi.

Büyükkılıç, altyapı ve üstyapı yatırımlarıyla vatandaşların hayatlarına dokunabiliyor olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Kentin içme suyu kalitesinin KASKİ'nin kaynakları doğru kullanması ve sağlıklı su sevkiyatında izlediği politikalar sayesinde güvence altında olduğunu aktaran Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Bu kapsamda daha kaliteli altyapı hedefi ile geçtiğimiz yıl 200 milyon 322 bin lira yatırım bedeli ile 184 bin 632 metre uzunluğunda kanalizasyon şebeke hattı imalatı gerçekleştirildi. Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz önemli projeler, çözüm odaklı çalışma anlayışımızın bir yansımasıdır. Sürdürülebilir bir altyapı oluştururken, teknolojiyi etkin bir şekilde kullanarak çevre dostu belediyecilik anlayışımızla hizmetlerimizi her noktaya ulaştırmaya gayret ediyoruz."

Kayseri Kayseri Büyükşehir Belediyesi KASKİ